Joel Purra: Utvecklare och sånt

Hjälp mig skapa underbara saker

Jag erbjuder 70+ mjukvaruprogram- och bibliotek gratis! Du får till och med källkoden gratis. Att utveckla öppen källkod är dock inte utan kostnad — det kräver kunskap, tid, och ansträngning.

Du behöver inte vara utvecklare för att stödja mitt arbete inom öppen källkod! Om du vill få personlig support, eller bara den där varma och mysiga känslan man får utav att stödja öppen källkods-utveckling, så uppskattas dina donation.

Tack på förhand 😃

Choose your own donation amount and currency.

Andra donationsalternativ

Donationer via Stripe

Den primära betallösningen på joelpurra.com och relaterade tjänster är Stripe, som erbjuder kortbetalningar. Den används för donationer direkt från webbsidan, med kortinformationsformulär i en popup-ruta.

$5 $25 $1000
Donationer via Paypal

Med Paypal kan du välja mellan flera betalsätt, såsom kortbetalning, samt välja hur mycket du vill donera (kallas här "price per item"). Du gör dina val direkt hos Paypal; klicka för att gå vidare.

$5 $25 $1000 You choose
Donationer via Patreon

Fokus för Patreon är att bistå eller "beskydda" de som bidrar med värde för andra med en kontinuerlig inkomstkälla. Eftersom öppen källkodsutveckling inte alltid har ett specifikt affärsvärde på kort sikt, utan snarare ett långsiktig kulturell och kombinerbar vinst, är detta sätt att bidra lämpligt. Dessutom är det, genom att ha flera olika bidragsnivåer, möjligt att rikta utvecklingsansträngning mot ett visst mål. Bli min beskyddare idag!

$1/month $5/month $10/month You choose
Donationer via Bitcoin

Om du grävt bitcoin-guld, skicka gärna ett korn! Om du vill, kontakta mig så jag kan framföra mina tack.

1HAd4JSniKqQbCRWhkBjvbd4Fs6cwCZoYz

Donationer via Litecoin

Hoppade du på Litecoin-tåget tidigt, och hade lite tur? Skicka gärna ett par mynt åt mitt håll! Om du vill, kontakta mig så jag kan framföra mina tack.

Lg7jwT3Re1zE7zSqZSnkMqxTkoaobUh9tH

Donationer via banköverföring

Banköverföring direkt till mitt konto är också möjligt internationellt. Det är speciellt lämpligt om din bank är i Sverige och du skickar pengar i Svenska Kronor (SEK), eller inom Europeiska Unionen (EU) och skickar pengar i Euro (EUR), då transaktionerna är snabba och avgiftsfria.

Kontoinnehavare Joel Purra
International Bank Account Number (IBAN) SE4692700000092711527077
Bank Identifier Code (BIC, SWIFT) IBCASES1
Mottgagande bank ICA Banken AB
Begär faktura till din bokföring

Om du driver ett företag, kan jag skapa en faktura för öppen källkodsutveckling för din donation. Kryssa antingen i rutan i donationsformuläret ovan, eller kontakta mig på annat sätt när du gjort en donation. Betalningsättet spelar ingen roll, men den minsta donationen är 1000 kr (SEK), eller 100€ (EUR), eller $100 (USD). Fakturan kommer skickas från mitt företag i Sverige, vilket är registrerat för F-skatt samt har momsnummer för Sverige och Europeiska Unionen (EU).

Stöd på andra sätt

Pengar är inte allt — hade det varit så hade jag inte gett bort kod gratis! Det skulle vara finfint om du nämna mina projekt för ett par vänner och dela med dig av ett par länkar till mina hemsidor. Marknadsföring av öppen källkod är riktigt svårt, så din hjälp uppskattas verkligen. Andra sätt att stödja kan vara att hjälpa till med översättningar, fixa en bugg, eller att nämna för din chef att jag gärna hjälper till att skriva kod på kontraktsbasis. Tack på förhand!

Live programming stream